2021-10-13 11:43:17• hírek • Szatmár.ro

Jövő héttől heti négy napon át tart nyitva a nagykárolyi oltóközpont

A Nagykárolyban működő oltóközpont jövő héttől kezdve már hétfőn is várja mindazokat, akik úgy döntenek, élnek az immunizálás lehetőségével.

A módosítást követően, immár hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton igényelhetik az oltást, a 8.00-20.00 óra közötti időszakban. A nagykárolyi oltóközpont a Iuliu Maniu utca 21 szám alatt található, a Iuliu Maniu Szakképző Líceum sporttermében. A központban csak a Pfizer vakcinájával oltanak.

Az érdeklődők magas számát figyelembe véve, az oltóközpont vezetőségének tájékoztatása szerint, elsőbbséget élveznek azok az immunizálásra érkezők, akik előzetesen előjegyezték magukat az oltási platformon, vagy az oltóközpont alábbi telefonszámainak valamelyikén: 0722.648.075 vagy 0747.177.480. Nagykároly fertőzöttségi indexe hétfőn 3,34 volt, ezer lakosra vonatkoztatva.

Ez az országos viszonylatban relatíve alacsonynak mondható adat annak is köszönhető, hogy Nagykároly összlakosságának nagyjából fele élt már az immunizálás lehetőségével és beoltatta magát a rendelkezésre álló oltóanyagok legalább első dózisával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: